Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Intelligens kodek

Intelligens kodek

Akár 90%-os megtakarítás a tárhelyen és a sávszélességen, gyorsabb és jobb keresést biztosít a tisztább képekhez 
 

Az idő és a pontosság a lényeg, mikor reagálunk az eseményekre, de a tipikus videótömörítési lehetőségek akadályozhatják a megfigyelési felvételek gyors és hatékony áttekintését. A hagyományos ipari megoldások egyenletlenebb képeket adnak és kihívást jelentettek a kritikus pillanatok megtalálása és áttekintése során. Ezek a frusztrációk elfogadott kompromisszumot jelentenek a sávszélesség és a tárhely-megtakarítás tömörítésével szemben. Az IDIS Intelligens kodek egyszerre véget vet a frusztrációnak és a kompromisszumnak, gyorsabb, gördülékenyebb keresést eredményez, tisztább képekkel, és akár 90% -os megtakarítást érhetünk el a tárhelyen és a sávszélességen..

Az IDIS Intelligens kodek egy magasszintű tömörítési technológia, amely drámai módon megnöveli az IDIS teljes H.265 full-HD IP kamerák és hálózati videórögzítők (NVR) kínálatát, amelyek már most is elérhetik a 30-50% -os bitsebesség-csökkentést a tárhely és a hálózati sávszélesség terén. Az IDIS Intelligens kodek akár 30 ~ 50% -os bitsebesség-csökkentést eredményez a top H.265-ön, így a felhasználók számára ez akár 65 ~ 75% -kal csökken. Az IDIS mozgásadaptív átviteli (MAT) technológiájának kihasználásával - amely csökkenti a bitsebességet azáltal, hogy mozgás nélküli, élő felügyeleti időszakokban korlátozza az átvitelt - az IDIS további csökkentést eredményez. A H.264 alapjától számítva az IDIS Intelligens kodek a MAT-tal együtt a jelenet és a felbontás függvényében akár 90% -os teljes megtakarítást eredményez. Minél kevésbé összetett a jelenet és minél kevesebb mozgás van jelen, annál nagyobb a tömörítés.

Csökkentse költségeit

Akár 90%-kal csökkentheti a tárolási költségeit az IDIS Intelligens kodek és az Adaptive Transmission (MAT) segítségével

Gyorsabb keresés, mint eddig bármikor 

Gyorsabb és könnyebb keresések, minimalizálva a torzulásokat, miközben komplex jeleneteket néz át 

 

INTELLIGENs KODEK
VS
EGYEBEK

IDIS Intelligens kodek (akár 90% megtakarítás)
Más kameragyártók

Az IDIS Intelligens kodek a teljes IDIS H.265 sorozatot költséghatékonnyá teszi, biztosítja az IDIS-re jellemző alacsony üzemeltetési költséget. A kettős kodekek (H.264/H.265) implementációja a teljes IDIS H.265 kínálatában (beleértve a kamerákat, az NVR-eket és a mobilalkalmazásokat) lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a H-264 a jelenlegi hardveren élő monitorozást hajtson végre, miközben a H.265-t használják rögzítésre, a tárolási követelmények csökkentésére. Ez lehetővé teszi az IDIS technológia felhasználóinak, hogy élvezhessék az IDIS Intelligens kodek minden előnyét, és biztosítják, hogy az IDIS H.265 sorozat kompatibilis legyen a korábbi IDIS technológiával és biztosítsa az IDIS jövőbeli videómegfigyelési lehetőségeit. Egy újabb ok, hogy miért válassza az IDIS-t. Számtalan lehetőség – ez az IDIS.